leerkracht groep 7

• Spelling (groep 4 t/m 8)
  • ICT

Tatum Zell

Al van jongs af aan weet ik dat ik leerkracht wil worden. Iets bij kunnen dragen aan de toekomst van een kind, wie wil dat nou niet doen. Ik word gedreven door het enthousiasme, de eigengereidheid en de eerlijkheid van kinderen. Op de Dolfijn krijg ik de vrijheid om mijzelf te blijven ontwikkelen. In plaats van tegen gehouden worden op vernieuwingen, staat iedereen daar voor open. Dit houdt in dat er lesgegeven wordt met de nieuwste middelen, iets wat mij erg aanspreekt. Nieuwe dingen ontwikkelen en de kinderen hier enthousiast voor maken, dat is wat ik het liefst doe. De leerlingen op de Dolfijn hebben allerlei etnische achtergronden waardoor er veel verschillende verhalen in je klas zitten. Iets wat voor mij niet als nadeel maar juist als voordeel wordt gezien. Als een van de laatste leerkrachten ben ik binnen het team van de Dolfijn gestapt. Ik ben binnen de groep snel opgenomen en dit voelde aan als een warm bad. We zijn eerlijk tegen elkaar, leren van en met elkaar en zorgen ervoor dat we het beste uit de leerlingen halen. Ik hou er niet van om stil te zitten. Op de Dolfijn krijg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen binnen het onderwijs.