leerkracht groep 8 en bovenbouwcoördinator

• Rekenen (groep 4 t/m 8)

Nina Barendse

Het werken met kinderen is fantastisch. Kinderen geven je liefde, zijn eerlijk en direct, als je het fout doet, maar ook als je het goed doet. Het enthousiasme, de eerlijkheid en de leergierigheid van kinderen zorgen ervoor dat ik iedere dag met veel plezier op mijn werk ben! De Dolfijn betekent voor mij een school waar ik veel geleerd heb, en nog veel wil leren, over verschillende culturen en mijn eigen ontwikkelingen. Daarnaast is De Dolfijn een school waar we met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs werken (Snappets (tablets), 3D-printers). Tot slot de openheid en het onderling vertrouwen binnen ons team vind ik van groot belang. Iedere dag werk je samen met je collega’s en zorgen wij voor optimale prestaties en een gezellige sfeer binnen de school. Met elkaar proberen wij iedere kind een geweldige basisschooltijd te geven en het optimale uit het kind te halen. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen om de leerlingen zo optimaal te kunnen begeleiden. De afgelopen drie jaar heb ik studies en cursussen gevolgd die vooral gericht waren op het opbrengstgericht werken, gesprekstechnieken met ouders, kinderen en collega’s en het verbeteren van rekenonderwijs in mijn eigen klas.