Judith de Vries

leerkracht groep 4

• Nederlandse taal (groep 4 t/m 8)

Judith de Vries

Hallo, mijn naam is Judith de Vries.
Ik ben al heel lang verbonden met de Dolfijn. Juf van alle groepen inmiddels geweest, behalve de kleuters.
Ik voel me vooral prettig in de middenbouw. Kinderen helpen zichzelf te ontwikkelen, hun talenten samen op te sporen en daar ook de waardering voor te geven is heel belangrijk.
Iedere dag is anders met kinderen en dat maakt het zo boeiend.
Kinderen moeten al heel veel leren in een snel veranderende wereld. Het is dan ook heel belangrijk dat wij er, samen met ouders, voor mogen zorgen dat zij zich daar in een veilig wereldje thuis en op school op kunnen voorbereiden. Daar hoort uiteraard ook een goed contact met ouders bij.
Respect voor wie je bent en waar je wel en wat minder goed in bent is heel vanzelfsprekend. Soms horen daar wel eens kleine conflicten bij. In de groep leren we daar met elkaar op een respectvolle manier oplossingen voor te vinden.
Nog iedere dag kom ik blij de groep in. Kinderen zijn spontaan en geven veel liefde en het is dan ook niet moeilijk om je volledig voor hen in te zetten.